Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Το έντερον μου ήμισι...

Η Μαύρη Αλίκη εκείνο το βράδυ προκαλούσε πολλά αντρικά βλέματα. Δεν έβαζε βέβαια ποτέ της προκλητικά ρούχα, -εξάλλου ανήκαν σε ένα κόσμο και ένα στυλ με το οποίο ήταν αρκετά μαλωμένη έλεγε- αλλά ήταν όμορφη! Κι ακόμα και ο πιο βιαστικός περαστικός θα πρόσεχε την ομορφιά της ηρωίδας μας, ακόμα και στα χειρότερά της.  Παρ' όλα αυτά εκείνο το βράδυ το είχε παρακάνει!

Ήταν άνοιξη και η Αλίκη ήταν ρομαντική ξανά! Εκείνος ο εξυπνάκιας ο συμφοιτητής της, έχοντας πρόσφατα μάθει ότι η σχέση της ζωής του τα έχει εδώ και τρεις μήνες με τον καλύτερό του φίλο, και θέλωντας να ξεχαστεί λίγο, επιτέλους της ζήτησε να βγούνε!

Ε!.. Η δικιά σου, έχει τρεις μέρες που φαντασιώνεται στιγμές τρυφερότητας, ρομαντικού σεξ, πονηρές στιγμές σε τουαλέτες μπαρ, 2 χρόνακια -το λιγότερο- σοβαρής, πολυεπίπεδης, καταπληκτικότατης ερωτικής σχέσης και αμοιβαία συναισθήματα... με ένα άτομο που τολμάει ακόμα να ονομάζεται Ευτύχης...

Τέελος πάντων! Πριν φτάσει στην είσοδο κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Κουκλάρα όπως πάντα! Πήρε βαθειά ανάσα και μπήκε στο μπαρ που έδωσαν ραντεβού.

Εγώ, κάπου εδώ, βάζω φωτιά στο τσιγάρο μου, ρουφάω μια γουλιά τσάι Υβίσκο από τα χεράκια της Ευαγγελίας, τραβάω τζούρα και κάθομαι πίσω. Ωραία μέρα... Αρώματα έξω, 95.8FM μέσα και... απ! Ο Χόρχε δεν είναι αυτός; Που πάει έτσι βιαστικός; Λοιπόν... συνεχίζουμε!

Ο Ευτύχης μιλούσε με τον DJ λίγο παραπέρα. Είχε μάθει τις ατάκες του για απόψε απ' έξω, είχε αλλάξει εσώρουχα, είχε κάνει μπάνιο, είχε αγοράσει προφυλακτικά επιβράδυνσης και συνέχιζε να καπνίζει με στυλ και σιγουριά τα στριφτά του τσιγάρα κρατώντας το ρούμι στο άλλο χέρι δίπλα στο "σκισμένο" "ροκ" μπλουτζίν του, προσπαθώντας να μην σκέφτεται την πρώην του.

Η Μαύρη Αλίκη, είχε φορέσει ένα πολύ κομψό μαύρο string, είχε μουλιάσει 3 ώρες στο μπάνιο, είχε βάλει πολύ Herbal Essences στα μαλλιά της για να μυρίζουν έντονα όταν πλησιάζει τυχαία για να του μιλήσει, είχε βαφτεί διακριτικά αλλά και πολύ γοητευτικά, είχε βάλει ένα ελαφρύ κραγιόν στα χείλη της, την καινούργια της ζακέτα, την αγαπημένη της τσάντα με την αγαπημένη της καπνοθήκη -"εκείνη με τον μικρό πρίγκηπα"- και το αγαπημένο μου άρωμα. Είχε δει 7 φορές το "You' ve got mail", είχε πάρει στα σοβαρά όλες τις συμβουλές της Ρούλας, της Χριστίνας και της Άννας και ανυσηχούσε από προχθές για το αν έπρεπε να τον αφήσει να την φιλήσει από το πρώτο ραντεβού. (Ω μα είσαι θεά ακόμα και όταν παίζεις τουρτοπόλεμο φορώντας τα ρούχα του παππού σου, ξεκόλλα! Τι σ' έπιασε ξαφνικά?! Τον φωνάζουν Ευτύχη, "hellooooo"! Από αυτό και μόνο... Ξεκόλλα λέμε!)

-Γεια σου Αλίκη...
-Γεια... τι κάνεις;
-Καλά είμαι, εσύ;
-Καλά κι εγώ...
-...
-...
-__
-...ρ..
-Ε;
-Τίποτα τίποτα... Κάτι ήθελα να πω αλλά άστο...
-Καλά.
-...Ε... τι θα πιεις;
-Μια vodka στιμμένο..
-Κοπελιά; Μια vodka στιμμένο θα φέρεις στην κοπελιά; 
Λοιπόν; για πες...
-Τι να πω; Τρέχω για τον Σχιαμόπουλο αυτόν τον καιρό, με αυτήν την κωλοεργασία, τελευταία στιγμή μου...

5 βότκες μετά...
-Εδώ μένω... καληνύχτα.
-Καληνύχτα...

3
2
1
πάμε!

-Εεε.. περίμενε... έλεγα μήπως ήθελες να ανέβεις πάνω (ωωωχ όχι Αλίκη, όχι αυτό... μην του κάτσεις από απόψε, μα καλά τι έχεις πάθει σήμερα;) για κανένααα.. καφεδάκιιι..;
-Α! Ναι γιατί όχι... (Σωστά μαλάκα! "γιατί όχι";; Δεν σε χάλασε..)

Έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα...

Ακολούθησε μια τρίμηνη περίοδος, μέσα στην οποία -δεν ξέρουμε ακριβώς πότε- η Αλίκη κατάφερε και ερωτεύτηκε παράφορα τον μαλάκα μας και ο μαλάκας μας κατάφερε και τερμάτισε επιτέλους το Lords of Darkness  V.

Κάποια στιγμή χώρισαν. Η Αλίκη δεν πέρασε κανένα μάθημα. Είπιε πολύ αλκόολ. Αγόρασε 100 ευρώ χόρτο. Πέρασε το καλοκαίρι της σε μαγευτικές παραλίες με φωτιές ποτά και κιθάρες, κλαίγοντας ακόμα και όταν έπαιζαν τον Μικρό Προσκυνητή και άλλα παρόμοια που απεχθάνονταν κάποτε, βρίζοντας όλους τους άντρες της γης γιατί είναι γουρούνια με αποτέλεσμα τον Σεπτέμβρη στην εξεταστική να τα ξαναφτιάξουνε και να χωρίσουν πριν καμιά βδομάδα σε παρόμοιες πάλι συνθήκες.

Λοιπόν... χθες μου είπε ότι της αρέσω πολύ και μου ζήτησε να βγούμε! Πετάω απ' την χαρά μου! Θα τα πούμε το βράδυ... Έχουμε 9.00 ραντεβού στην Καμάρα. 

Δεν ξέρω αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι με την συγκερκιμένη θα πετύχει... Δείχνει να της αρέσω πολύ... Έτσι δεν είναι;

3 σχόλια:

marla είπε...

lol!!!
ρε φίλε!! γουστάρω!!! αλλα ρε συ! συμβουλημετομπαρδον: χεσε τις μαύρες αλίκες!!!

Marx Marvellous είπε...

στην ζωή μου ή όταν σας ανεβάζω τους εμετούς μου;; τι αννοάτε δεσποινίς μαρία (αν αυτό είναι το αληθινό σας όνομα);; δεν μ αρέσει να απολογούμαι γι αυτό δεν θα το κάνω. αλλά ως απάντηση θα πω το εξής. πως δηλαδής, κάποιοι ανάμεσα μας υπήρξαν αλίκες και ευτήχηδες στην ζωή τους. σχεδόν σίγουρα υπήρξαν ΜΕ αλίκες και ευτύχηδες κ.ο.κ. ίσως το sequel της ιστορίας είναι να τελειώνω άδοξα με την αλίκη και να γίνομαι κι εγώ ευτύχης.... κάτι σαν την μετάδοση ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ (ναι! αναφέρομαι στην ταινία)...

ClouD είπε...

she's a predator posing as a house pet

καλα τα λες Marx ετσι δεν ειναι :ρ

παντως εχω ακουσει πως τον Ευτυχη τον θελουν ολες οι γυναικες. -δε ξερω -δε ξερω, μπορει να ειναι μονο φημες...

;-)